Kondicioner Portativ

Kondicioner  portativ i cili sherben per ngrohjen edhe ftohjen e ajrit pa e thare ate. Cdo stine e vitit do jete per ju relaks edhe komoditet vetem nga kondicioneret qe vijne vetem per ju nga Shumica.al. Temperaturat e ketij kondicioneri i rregulloni sipas nevoje se ambientit tuaj ne termostatin dixhital. Tempraturat fillojne nga -1 grade […]

Rated 0 out of 5

Fshese me Korent

Fshese me korent qe punon qe dy funksione e lagur dhe e thate. Kuptohet me emrin e tij qe eshte nje fshese me korrent profesionale dhe perdoret me qellim te mbledhjes se mbeturinave te lengshme dhe grimcave te ngurta. Modelet e fshesave elektrike ndryshojne per shkak te fuqise motorike dhe kapacitetit te rezervuarit. Ju mund […]

Rated 0 out of 5