Cadra kampingu

Cadra kampingu e  pershtatshme per te gjithe aventurieret dhe te apasionuarit pas natyres. Tenda jone instalohet lehtesisht ne pothuajse çdo automjet me raft çati. Instalimi eshte i thjeshte edhe per individet me pak te prirur mekanikisht! Perfshin te gjithe pajisjet dhe aksesoret e nevojshem. Pjesa ne te cilin futesh na cader hapet dhe mbyllet me […]

Rated 0 out of 5

Cader Kampingu

Cader kampingu qe mund ta perdorni per nje aventur te paharrueshme. E pershtatshme per te gjithe aventurieret dhe te apasionuarit pas natyres . Montohet dhe cmontohet lehteisht. Materiali eshte poliester e cila e bene kete cader kampingu shume elastike. Pjesa ne te cilin futesh na cader hapet dhe mbyllet me zinxhir dhe mbrohet nga nje […]

Rated 0 out of 5