Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Filtro Sipas Çmimit

Mini Makineri Qepese

Mini makineri qepese jane te persosura per riparime te shpejta apo arnime tegela,shkurtime , riparime xhepash, kthim pantallonash etj. Makina ju ndihmon te riparoni rrobat tuaja shpejt lehte ne menyren me te mire. Ben te njejten pune si makinat qepese te medha, por kjo eshte e vogel, praktike dhe mund te zhvendoset lehte nga njeri […]

$8$110

Makineri Stampimi

Makineri stampimi jane nje nga produktet kryesore te cilet jane prodhuar duke perdorur çelik inox te klasit te larte dhe jane ne dispozicion sipas standardeve industriale. Keto produkte jane vleresuar shume per instalimin e tyre te lehte dhe ne ofrojme keto produkte ne dimensione te ndryshme si dhe specifikime per klientet tane. Produktet tona perdoren […]

$210$38500

Makineri Qepese Dyshekesh me Shume Gjilpera

Makineri qepese dyshekesh me shume gjilpera jane te ndertuara me material metali dhe te nderthurur me inox ne disa pjese te makineris. Shpejtesia maksimale e qepjes eshte 600 – 1500RPM dhe gjithashtu trashesia qe mund te arrije eshte 60mm. Keto makineri qepese dyshekesh me shume gjilpera jane te certifikuara nga ISO. Karakteristika Materiali: Metal, Inox […]

$16800$23800

Makineri Qepese Dyshekesh me Nje Koke te Vetme

Makineri qepese dyshekesh me nje koke te vetme jane te ndertuara me material metali dhe te nderthurur me inox ne disa pjese te makineris. Shpejtesia maksimale e qepjes eshte 2500RPM dhe gjithashtu trashesia qe mund te arrije eshte 70mm. Keto makineri qepese dyshekesh me nje koke te vetme jane te certifikuara nga ISO,CE. Karakteristika Materiali: […]

$2530$4680

Makineri Qepese

Makineri qepese jane te persosura per riparime te shpejta apo shkurtime , riparime xhepash, kthim pantallonash etj. Keto makina ju ndihmojn te riparoni rrobat tuaja shpejt lehte ne menyren me te mire. Mund te perdoret per çdo lloj materiali. Funksioni automatik i mbeshtjelljes se rrotulles kursen kohe dhe perpjekje duke e mbajtur makinerine gati per […]

$200$1500

Makineri Qendisje

Makineri qendisje me 1 koke dhe 12 gjilpera per secilin koke. Makineria ka kapacitet te punoje 24 ore cdo dite. Pajisje teknologjike se fundit me te gjitha standartet. Me monitor programimi per te lehtesuar punen dhe me program te instaluar extra I cili vjen bashke me pajisjen. Pajisja eshte totalisht dixhitale. Pajisja eshte e pershtatshme […]

$390$4800

Makineri Prodhim (Qeseve prej Letre)

Makineri prodhim (qeseve prej letre) eshte nder sektoret qe po lulezojne ne vend. Shumica.al eshte nje nga kompanite me rritjen me te shpejte dhe pioniere e angazhuar ne prodhimin e games se gjere te makinave te printimit dhe paketimit. Ne kemi objektin me te sofistikuar dhe modern te prodhimit te pajisur me teknologjine me te […]

$15000$113000

Makineri per Kepuce me 9 Pinca

Makineri per kepuce me 9 pinca jane te ndertuara me material celik dhe te nderthurur me inox ne disa pjese te makineris. Shpejtesia maksimale qe mund te arrijne keto pinca eshte 700RPM dhe gjithashtu trashesia qe mund te arrije eshte 3mm. Makineri per kepuce me 9 pinca jane te certifikuara nga ISO. Karakteristika Materiali: Celik, […]

$28500$35600

Makineri Ngjitese (Kuti Kartoni)

Makineri ngjitese (kuti kartoni) eshte projektuar per kuti me vije te drejte dhe kuti me mure te dyfishta. Eshte miratuar me nje sistem te forcuar te levizjes me nje ane, per funksionim te ngadalte dhe mirembajtje te lehte. Llaçi adoptohet me disa rripa te trashe bashkepunimi me motor tundes, duke siguruar ushqyerje te vazhdueshme, te […]

$4000$55000

Makineri Lazeri

$800$14800

Makineri Lazeri

Makineri lazeri integron levizjen me te re mekanike te drites. Me saktesi te larte dhe me shpejtesi te larte. Ky lazer eshte i pajisur me nje tub ftohes me uje, motore te larte, bord me kontroll te cilesise se fundit. Ai perdor nje port USB dhe keshtu mund te lidhet me laptopin ose desktopin tuaj. […]

$800$14800

Makine Thurjeje me Doreza 13 Gjilperash

Makine thurjeje me doreza 13 gjilperash jane te ndertuara me material metali dhe te nderthurur me inox ne disa pjese te makineris. Keto makina jane ne permasa te ndryshme. Kane nje konsum te larte te energjis elektrike. Makine thurjeje me doreza 13 gjilperash jane te certifikuara nga CE. Karakteristika Materiali: Metal, Inox Permasa: Te ndryshme […]

$2000$2810

Makine per Zbulimin e Metaleve te Produkteve Ushqimore

Makine per zbulimin e metaleve te produkteve ushqimore jane te ndertuara me material celik dhe te nderthurur me inox ne disa pjese te makineris. Kjo eshte nje makine dixhitale qe bene te mundur regjistrimin e produkteve te ndryshme (100 produkte). Eshte ne gjendje te zbuloje hekurin, çelik, inox, baker, alumin dhe metale te tjera me […]

$3200$4850

Makine per Prodhimin e Sustave te Dyshekut

Makine per prodhimin e sustave te dyshekut jane te ndertuara me material celik dhe te nderthurur me inox ne disa pjese te makineris. Shpejtesia maksimale qe mund te arrijne kjo makineri eshte 400RPM dhe gjithashtu diametri i telit eshte 1.8 – 2.5mm. Makine per prodhimin e sustave te dyshekut jane te certifikuara nga CE. Karakteristika […]

$9457$10200

Makine per Montimin Automatik te Sustave te Dyshekut

Makine per montimin automatik te sustave te dyshekut jane te ndertuara me material celik dhe te nderthurur me inox ne disa pjese te makineris. Shpejtesia maksimale qe mund te arrijne kjo makineri eshte 200RPM dhe gjithashtu diametri i telit eshte 1.3 – 1.6mm. Makine per montimin automatik te sustave te dyshekut jane te certifikuara nga […]

$7752$8078

Makine Larese Profesionale

Makine larese profesionale te ndertuara me material alumin . Te ndertuara me permasa te ndryshme dhe me ngjyra te ndryshme. Keto makine larese profesionale jane pasije me nje standart shume te larte te teknollogjis se fundit. Vijne tek ju te certifikuar nga CE. Jane te pershtatshem per t’u branduar me logon e biznesit tuaj . […]

$1300$12000

Makine Hekuri per Shtypje Industriale me Avull

Makine hekuri per shtypje industriale me avull jane te ndertuara me material metali te nje cilesie te larte. Keto makina jane ne permasa te ndryshme. Kane nje konsum mesatare te energjis elektrike. Makine hekuri per shtypje industriale me avull jane te certifikuara nga ISO dhe gjithashtu nga CE. Karakteristika Materiali: Metal Permasa: Te ndryshme Tensioni: […]

$1990$4000

Gjenerator

$550$85800

Gjenerator

Gjenerator portative ju sigurojne energji elektrike me ane te nje motorri me nafte. Prizat e energjise ne njesi ju lejojne te futni kordonet e zgjatimit per mjetet dhe pajisjet e punes me energji elektrike . Ne pergjithesi, sa me i fuqishem gjeneratori, aq me shume kombinime te daljeve jane ne dispozicion. I pajisur me radiator […]

$550$85800

Makineri

Përpunimi i metaleve mund të përshkruhet si procesi i punës me metale për të krijuar pjesë individuale, montime ose struktura të mëdha. Ai përfshin një gamë të gjerë pune nga anijet turistike dhe urat deri te pjesët e motorit të projektuar me saktësi dhe bizhuteritë e ndërlikuara.

Makineritë industriale të përpunimit të metaleve dhe të punishteve janë tepër të dobishme dhe janë pajisje që përdoren në procesin e formësimit, prerjes dhe përfundimit të elementeve. Industritë dhe punëtoritë e përpunimit të metaleve kryesisht merren me makineri të rënda të rënda për të kryer lloje të ndryshme detyrash në disa elementë.

Secila pjesë e këtyre makinerive përbëhet nga metale të ndryshme, si hekuri dhe çeliku, bronzi, alumini dhe nikeli që kujdesen për disa projekte të përpunimit të metaleve që përfshijnë përdoruesit.

Përdorimet e Makinerisë Së Përpunimit Të Metaleve Dhe Punishtes

Makineritë e përpunimit të metaleve dhe të punishtes përdoren për qëllime të ndryshme. Shumica e industrive që kërkojnë këtë makineri i përkasin fushës së transportit, ndërtimit, teknologjisë, shëndetësisë dhe automatizimit, etj.

Makineria shpuese: Makineritë shpuese kryesisht janë mësuar të shpojnë vrima të drejta cilindrike në trupa të ngurtë të ngurtë ose të zgjerojnë vrimat ekzistuese. Shumica e makinerive të shpimit janë mekanike dhe për këtë arsye funksionojnë manualisht, të tjerat janë elektrike dhe përdorin ajër të kompresuar.

Makineria prerëse e shufrave:

Makineritë prerëse të shufrave janë pajisje që përdoren për përmbushjen e qëllimeve të prerjes dhe lakimit në kantieret e ndërtimit. Ato zakonisht mundësohen nga fuqia hidraulike dhe janë të afta të presin lehtësisht shufrat e forta dhe substancat e betonit. Ato janë gjithashtu të afta të përkulin shufrat me saktësi shumë ekstreme dhe në këndet e kërkuara sipas kufizimeve. Me një nivel të reduktuar zhurme, kjo pajisje mund ta kryejë punën në heshtje në një mënyrë efikase.

Grirës mekanik sipërfaqësor:

Kjo pajisje përdoret kryesisht për të prodhuar një përfundim të saktë të qetë si në artikujt metalikë ashtu edhe në ato jometalike. Është një mjet preciz që përdor një rrotë të palëvizshme ose rrotulluese për të rruar dhe për të siguruar përfundimin e një sipërfaqeje metalike e cila mbahet fort përmes një vise.

Mbledhësi i pluhurit të shpimit:

Shpimi i qoftë edhe një vrime nëpër mur shpesh krijon një dush pluhuri të imët poshtë murit, ku mund të ngjitet në rafte dhe në dysheme. Kjo pajisje kap pluhurin dhe copat e drurit nga burimi, duke ju lejuar të kryeni punën në çast duke vepruar si një kapëse vakum që thith të gjithë pluhurin e imët në mënyrë efikase. Është kryesisht e lartë në kërkesë në industrinë e zdrukthtarisë.

Makina e bluarjes Ram Turret:

Këto pajisje të dizajnuara posaçërisht me energji elektrike përdoren në industri për formimin kompleks të metaleve. Koka e makinës së frëngjisë ram mund të rrotullohet ose të anohet me lehtësi dhe hijeshi, si dhe të rrotullohet në një kënd prej 360 gradë.

Nëse po kërkoni të blini makineri të përpunimit të metaleve dhe punëtorive në internet në Shqipëri, Shumica.al ju ka mbuluar. Ju sigurojmë se kemi një katalog gjithëpërfshirës të plotë të makinerive të përpunimit të metaleve dhe punëtorive në dispozicion në portalin tonë.

Tani blini një makinë shpimi në internet, kudhër, torno me çmime dhuruese. Mjafton t’i hidhni një sy katalogut tonë të gjerë, i cili mburret me marka të shumta me reputacion të klasit të lartë si Bharat Tools, TM, JF Tools, Makita, Bosch ndër të tjera.

Ne sigurojmë shpërndarje të qetë dhe të qëndrueshme në pragun tuaj në kohën më të mirë të mundshme. Çfarë ka më shumë? Ne ofrojmë gjithashtu zbritje të mahnitshme për produkte të zgjedhura, plus ju keni mundësinë e kryerjes së pagesave përmes parave në dorëzim. Shumica.al është dyqani juaj i makinerive me shumicë në internet për të gjitha kërkesat tuaja për makineri.

Oferta Joshëse Dhe Oferta Të Shkëlqyera Për Makineri

Nëse jeni duke kërkuar për makineri premium në internet me çmime të përballueshme, atëherë Shumic.al është zgjidhja juaj me një ndalesë. Ne ofrojmë një sërë makinerish në një grup dizajnesh dhe specifikash që plotësojnë çdo nevojë zyre.

Nëse dëshironi të blini makineri në internet në Shqipëri me çmime të arsyeshme, merrni ofertat më të mira në Shumica.al. Ne kemi me vete një zinxhir logjistik efikas dhe shpërndarësit më të mirë të makinerive. Ne kemi tregtarë makineri në Delhi NCR, Mumbai, Chennai, Bengaluru, Kolkata, Chennai, Pune, Jaipur, Hyderabad, etj.

Ne prokurojmë makineri nga tregtarë të njohur për t’u siguruar që artikujt janë origjinalë dhe se nuk do të hasni asnjë telash pasi të keni bërë blerjen tuaj. Ju do të merrni çmimet më të mira të makinerive në internet në Shumica.al.