Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ekran LED P1.86

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Ekran LED P1.86 te ndertuara me material alumin gjithashtu dhe me xham. Keto lloje ekranesh LED P1.86 jane per ambiente te brendesheme. Kane nje ndertim te cilesis te larte qe bene te mundur shikimin HD te pamjes ne ekran. Shkelqimi i ekranit arrin ne 1000 Nists. Ekran LED P1.86 jane te certifikuara nga CE, ROHS, FCC.

Karakteristika.

Materiali: Alumin, Xham

Permasa: Te ndryshme

Pixel: 1.86 mm

Shkelqimi: 1000 nists

Pesha: 6Kg

Certifikimi: CE, ROHS, FCC

Origjina: Kine

Produkte të ngjashme