Ekran Reklamues Vertikal

$138$8998

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email

Ekrane vertikale LCD eshte produkt i ofruar dhe i projektuar saktesisht nen drejtimin e profesionisteve tane duke perdorur teknologjin e perparuar dhe mbajtur parasysh te gjitha standartet e industrise. Ky produkt eshte i disponueshem ne opsione te ndryshme te personalizuara per te permbushur cdo kerkes specifike te klienteve. Ekrani vertikal LCD perdoret me se shumti per reklama te biznesit sepse eshte nje paisje elektonike e levizeshme. Kjo paisje eshte ekonomike dhe nuk ka per tju renduar ne faturen e energjise elektrike. Paisja eshte lehtesisht e modifikueshme per tju pershtatur kerkesave te biznesit.

Karakteristikat

Produkti: Ekran LCD Vertikal
Voltazhi: 220 V

Jetegjatesia e Panelit: Me Shume se 6000 Ore
Rrjeti: WIFI / LAN / 3G / 4G Optional
Sistemi i Operimit: Android Network /Standalone /PC
Permasat: 32/43/46/49/55/65 Inch
Pixel Pitch: 0.4845 mm
Ndriçimi: 500 nits
Koha e Pergjigjes: 5ms
Çertifikimi: CE/CCC/FCC/ROHS/ISO9001
Stili i Drites se Pasme: LED
Touchscreen: Po

Produkte të ngjashme