Printer Mural

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Printer per Printime Murale 3D per shtypjen e murit vertikal eshte i pershtatshem per nje sere materialesh te veçanta si : piktura brenda dhe jashte , stuko muri, pllaka qeramike, mure, xham, leter… etj. Pesha e ketij printeri eshte 53 KG . Eshte nje printer i standarteve te fundit qe ju mundeson nje printim mural shume cilesore. Ky printer vjen me permasa te ndryshme dhe me ngjyra sipas deshires tuaj.

Karakteristikat 

Tipi: Inkjet Printer
Marka: EPSON DX7 (Special)
Gradim Automatik: Po
Përmasat: 3.1m*6m
Fuqia: 20 W, Maksimumi 250 W
Përmasat e Printimit: 2500 mm x 6000 mm
Rezolucioni i Primtimit: 720x360dpi, 720x720dpi, 720x1080dpi, 720x1440dpi, 720x2880dpi, 1440 * 2880dpi
Pesha: 53Kg
Boja: Bojë Pigment me Bazë Uji
Ngjyra: 4 Ngjyra, CMYK/LC/LM
Viti i Prodhimit: 2020
Aplikimi: Printim Mural
Përdorshmëria: E Lehtë
Gjëndja: I Ri

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Printer Mural”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte të ngjashme