Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Drita Skenike

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Drita Skenike eshte produkti ideal per ti dhene nje tjeter atmosfere festive ambientit tuaj si clube,festa te ndryshme, evente . Te ndertuara me materiale shume cilesor dhe rezistent ndaj kushteve atmosferike. Kane nje konsum te ulet te energjis elektrike dhe jane shume te thjeshta ne montim. Drita skenike jane ndertuar ne forma te ndryshme per t’ju pershtatur mesemiri ambientit tuaj.

Karakteristikat :

Materiali: Plastike inxhinierike
Madhesia e produktit: Te ndryshme
Temperatura e ngjyrave (CCT): 4500 – 9900 K
Tensioni i hyrjes (V): AC110V-240V, 50/60Hz
Tensioni i daljes se drejtuesit (V): 24-26 V
Temperatura e punës (℃): 50 – ( -45 )
Pesha: 4.5 – 12.5kg
Origjina: Kine

Produkte të ngjashme