Kafaz per Pulari

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Jete e gjate sherbimi, stabilitet i larte. Mjedis i ajrosur mire, i rehatshem. Proporcion i ulet midis foragjereve dhe vezeve, kosto te uleta te prodhimit. Kafaz per pulari ndertuar me material celiku i galvanizuar i nxehte me teknologjine e lakimit, pajisjet me te qendrueshme, anti-korrozioni, sigurojne jete me te gjate sherbimi. Ushqyerja permes materialeve te ndryshme. Tre materiale te ndryshme per te permbushur ndryshimet tuaja. Kushtet shume higjienike te rritjes, pastrim i shpejte dhe i lehte, dezinfektim pas çdo kulture. Kafaz per pulari eshte me kontroll automatik i ventilimit dhe temperatures, ventilimi kontrollohet dhe rregullohet nga kontrolluesi bazuar ne mjedisin ne shtepine e shpendeve. Dyshemete e buta te tipit terheqes jane fleksibel dhe te lehte per t’u perdorur. Parandalon flluskat e gjirit dhe promovon kembe te pastra dhe te shendetshme duke siguruar keshtu higjiene te shkelqyer. Kafaz per pulari eshte e certifikuar nga ISO gjithashtu nga OHSA18001.

Karakteristikat

Materiali : Çeliku i galvanizuar me nxehtesi

Vendi i origjines: Kine

Certifikimi: ISO9001, OHSAS18001

Permasa: Sipas deshires

Kapaciteti: 180-360 Zogj

Pesha: 150KG

Ngjyra: E bardhe

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kafaz per Pulari”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte të ngjashme