Filtro Sipas Çmimit

Sera Xhami

Sera xhami te ndertuara  me material prej xhami dhe struktura nga alumin i forte. Temperatura ne seren diellore mund te arrije temperaturen ideale qe ju nevojitet pavaresisht sezonit. Kto sera xhami kane nje strukture te madhe me kolone, qe mund te krijoni hapesir te bollshme dhe e pershtatshme per funksionimin e mekanizuar. Kapacitet mbajtes i […]

Rated 0 out of 5

Sera dhe Pajisje Serash

Sera dhe pajisje serash te ndertuara  me material prej polister. Temperatura ne seren diellore mund te arrije temperaturen ideale qe ju nevojitet pavaresisht sezonit. Kto sera dhe pajisje serash kane nje strukture te madhe pa kolone, hapesire ​​e bollshme, e pershtatshme per funksionimin e mekanizuar. Kapacitet mbajtes i forte i skeletit dhe jete e gjate. […]

Rated 0 out of 5

Kafaz per Pulari

Jete e gjate sherbimi, stabilitet i larte. Mjedis i ajrosur mire, i rehatshem. Proporcion i ulet midis foragjereve dhe vezeve, kosto te uleta te prodhimit. Kafaz per pulari ndertuar me material celiku i galvanizuar i nxehte me teknologjine e lakimit, pajisjet me te qendrueshme, anti-korrozioni, sigurojne jete me te gjate sherbimi. Ushqyerja permes materialeve te […]

Rated 0 out of 5