Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Krevate per Fizioterapi

$210$1550

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Krevate per fizioterapi jane pajisje per permiresimin e fizioterapise per ushtrimin e faktoreve fizike ne trup. Ky krevat eshte  i pershtatshem per perdorim ne shtepi, zyrat dhe vendet e tjera. Kjo aparature perdoret ne trajtimin e hernieve ose nervave te demtuara, dekompresimi shpinor eshte nje zgjidhje afatgjate per simptomat e dhimbjeve. Dekompresimi shpinor mund te arrihet ne disa menyra, por terapia me traksion eshte metoda me e thjeshte dhe me efektive e cila influencon direkt tek presioni midis vertebrave. Si pasoje e reduktimit te presionit gjate traksionit, gjenerohet nje efekt mekanik tek nervat si dhe nje efekt biofizik ne qarkullimin dhe furnizimin me oksigjen ne keto struktura. Kjo sjell si rezultat nje zvogelim te menjehershem te dhimbjeve por edhe permiresime strukturore afatgjata. Faktoret e zakonshem fizike perfshijne “elektricitet, tingull, drita, magnetizem, uje, presion, etj. Ne kontrast me terapine me ilaçe, terapia fizike eshte relativisht e sigurt dhe miqesore me mjedisin. Por ndryshe nga terapia me ilaçe, efekti i terapise fizike eshte akoma shume efektiv per disa semundje, te tilla si permiresimi i qarkullimit te gjakut, per te permiresuar funksionin e organeve te njeriut ose per te permiresuar gjendjen e indeve lokale te trupit te njeriut eshte shume efektive.

Karakteristikat:

Materiali: metal, lekurë, sistem Soft-foma

Trashesia e sfugjerit: 5 cm

Voltazhi: 100V-240V

Forma : Te ndryshme

Certifikata: CE

Origjina: Kine

Perdorimi: Fizioterapi, Masazh

Ngarkesa maksimale: 250 kg

Logo: E Personalizuar

Ngjyra: Sipas deshires

Paketimi: Karton

Produkte të ngjashme