Poltrone Berberi

$220$688

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email

Poltrona berberi te ndertuara me nje lekure te kualitetit shum te larte. Jane shume te thjeshta ne perdorim dhe shume komode. Ky produkt si cdo produkt tjeter tek Shumica.al eshte i certifikuar nga ISO9001.

Karakteristikat

Perdorimi: Karrige Berberi
Materiali: Metal, Lekure Sintetike, Kompensate e Presuar
Ngjyra: Opsionale
Baza: Rrethore
Certifikimi: ISO9001
Modeli: Sipas Deshires

Produkte të ngjashme