Lodra Femijesh

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Lodra femijesh jane te ndertuara me material plastik ndersa struktura e tyre eshte celik. Jane shume te lehta ne perdorimin e tyre . Lodra femijesh vjen tek ju me permasa te ndryshme , gjithashtu dhe me ngjyra sipas deshires tuaj. Dizejnimi i ketyre  lodrave eshte shume i vecant. Keto lodra femijesh jane te certifikuar nga CE .

Karakteristikat

Materiali: Plastik , Celik

Permasa: Te ndryshme

Tensioni: 220V

Fuqia: 80w – 350W

Pesha: 40KG – 300KG

Origjina: Kine

Çertifikimi: CE

Logo: Sipas Kerkeses

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme