Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Furra per Lyrje Makinash

$3280$18000

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Furra per lyrje makinash ka ne perberje tabelat e leshit te bazaltit, rezistent ndaj zjarrit me cilesi te larte rezistente ndaj temperaturave te larta, trashesia e pllakes 50mm, pjate çeliku me dy ane 0.4/0.4mm, dendesia e leshit te shkembit 100kg/m³. Kutia e drites eshte bere nga flete e galvanizuar me ane te prodhimit te lakimit, saldimit dhe sperkatjes – 32 grupe tubash LED me ndriçim 800 lux. Dizajnoni palosjen e tre dyerve. Fabrikimi i deres prej flete metalike te plote me shulen e jashtme. Vendosja e dhomes se vezhgimit te xhamit. Pajisur me bllokues presioni sigurie, kur dhoma arrin vleren kufitare, hapni automatikisht deren e sigurise per lehtesimin e presionit. Furra per lyrje makinash eshte e rrethuar nga flete e galvanizuar me cilesi te larte. Kllapa mbajtese eshte flete e galvanizuar 1.8mm me strukture konveks çeliku te salduar. Filtrim primar i pambukut te brendshem, filtrim i imet i pambukut me filter te larte, shkalla e filtrimit 98 %. Perdorni kornize te salduar me flete te galvanizuar me cilesi te larte per te bere pastrim pambuku. Filtroni dizajnin ne linje te pambukut per te parandaluar humbjen e flokeve. Projektoni gjashte fshirese pambuku, te lehta per tu zevendesuar, rrisin forcen e pergjithshme. Sistemi i ngrohjes se vajit te karburantit me ndjeges me nafte .

Karakteristikat

Materiali: Panel leshi shkembi

Fuqia: 12KW – 40KW

Tensioni: 380V/50Hz

Vendi i origjines: Kine

Certifikimi: CE, ISO, CCS

Permasa: Te ndryshme

Burimi i energjise: Elektrike

Logo: E personalizuar

Produkte të ngjashme