Per Drejtim Shasie

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Kjo makineri per drejtim shasie e perbere nga ashensor hidraulik i pjerret, i pershtatshem per hipjen dhe zbritjen e automjeteve te aksidentit. Lartesia e kolonese eshte 2m, diametri shtrihet ne 160mm, i pershtatet riparimeve te tjera te automjeteve me madhesi te madhe. Perdorni tub standarde drejtkendeshe dhe derrase çeliku, te ngjitura me dioksid karboni per te siguruar qendrueshmerine ne terheqje. Kolona hidraulike terheqese mund te levize 360 grade, dizajni unik i rulit e ben kolonen terheqese me shume te qendrueshme, fleksibel dhe i pershtatshem. Unaza udhezuese mund te levize lirshem ne kolone, te mbaje zinxhirin ne nje tension te drejte gjate gjithe kohes, kombinimi i zinxhirit dhe unaza udhezuese eshte me afer, me e sigurt dhe e besueshme. Kapesja fikse e automjetit me perdorim te zakonshem, pas falsifikimit dhe trajtimit te nxehtesise, ka force te larte dhe jete te gjate sherbimi dhe mund te rregullohet lartesia dhe kendi i punes. Kjo makineri per drejtim shasie vjen ne permasa te ndryshme .

Karakteristikat

Materiali : Celik

Pesha: 2300KG – 3.2 T

Lartesia e stolit: 5200 mm – 6700mm

Trashesia e platformes: 124mm

Maksimumi i kapacitetit ngrites: 3500KG

Kapaciteti terheqës i kulles: 10 ton

Origjina: Kine

Ngjyra: Te ndryshme

Produkte të ngjashme