Ure per Oficina

$999$4600

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email

Ura per oficina qe sherben per  drjetime shasie per cdo lloj makine, dhe furgoni me banko kaliber. Kjo ure perdor ngritje hidraulike. Ka krahe asimetrik teleskopik me 2 faza per ngritjen e automjeteve te ndryshme. Kjo ure per oficina ka ashensor me makine zinxhir qe bene te mundur jetegjatesin e kesaj paisje. Kabllot per sinkronizim te persosur . Ngritja pa pllake baze qe ju mundeson hapsire te lire per te punuar. Eshte shume e lehte per momtim dhe gjithashtu per pastrimin e saj. Ure per oficina eshte e certifikuar nga CE.

Karakteristikat

Materiali: Celik

Fucia e motorrit: 2.2KW

Tensioni: 110, 220, 380V, 2.2KW

Lartesia e ngritjes: 1800mm

Kapaciteti ngrites: 4000 KG

Origjina: Kine

Certifikimi: CE

Ngjyra: Te ndryshme

Produkte të ngjashme