Karrige Dentare

Karrige dentare eshte nje lloj karrige portative, eshte pajisja ideale klinike per dentistet, klinikat individuale, si te qendrueshme, te lehta, fleksibel dhe me te perballueshme, por edhe per te arritur efektin perkates te karriges tjeter dentare. Modeli i sherbimit eshte nje lloj karrige dentare per perdorim mjekesor, struktura e tij kryesore ishte koka, pjesa e […]

Rated 0 out of 5

Cader Ambjenti

Cader ambjenti te jashtme, prodhim shume cilesor, mundet te vendoset ne veranda, ballkone ose dhe ne kopshtin tuaj. Diameter i madh 3m e bejne kete çader te pershtatshme per tere hije ne nje siperfaqe te madhe ku ju mundet te vendosni tavolinen dhe karriget. Çikrik me kavo per hapje-mbyllje te çadres, shume i lehte ne […]

Rated 0 out of 5