Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Filtro Sipas Çmimit

Pajisje te Ndryshme Veterinare

Pajisje te ndryshme veterinare jane te ndertuara me material plastik. Eshte nje makine EKG veterinare portative me 3 kanale qe mundeson marrjen dhe shfaqjen e njekohshme te 6 drejtuesve. Dizajni miqesor ndaj perdoruesit, tiparet inteligjente dhe performanca e shkelqyer. Kjo pajisje ka zvogeluar shume punen e veterinerit dhe gjthashtu gjen diagnozen me te mire. Sistem […]

$9$500

Lodra per Kafshet

Lodra per kafshet te ndertuara me material plastik. Me nje forme dhe dizajn interesant . Keto lodra vijne ne permasa te ndryshme, gjithashtu ne ngjyra te ndryshme. Kane nje peshe mjaft te lehte qe bene te mundur argetimin e kafsheve tuaja pa problem. Lora per kafshet tuaja jane te certifikuar nga ISO. Karakteristika Materiali: Plastik […]

$1$5

Kafaz

$400$1200

Kafaz

Kafaz te ndertuara me material celik. Shume te rehatshem per qendrimin e kafsheve tuaja . E pajisur me nje dere metalike te hapur ne pjesen e perparme me nje shul per bllokim. Ndarjet e ventilimit sigurojne qarkullimin optimal te ajrit dhe hyrjen e drites. Eshte shume e lehte per tu mbajtur e paster, sepse çdo […]

$400$1200