Bar Artificial

$1$8

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email

Perdorni kete bar artificial sepse do duket si bar natyral. Ju mund ta vendosni ne vende qe nuk kane kushte per te rritur bar natyral pasi nuk ka nevoje per mirembajtje. Ky bar artificial kerkon shume pak perkujdesje cka ndihmon ne kursimin e kohes suaj. Pjesa e poshtme e barit eshte e perbere nga polietileni dhe polipropileni, duke e ruajtur nga kushtet atmosferike, rrezet ultraviolete.

Karakteristikat

Materiali: PE
Ngjyra: Te ndryshme
Densiteti: 14700 – 20000 tufa per m2
Ngjyra: Sipas Deshires
Lartesia: 25-40mm
Perdorimi: Kopshte, Fusha Sporti, Palestra
Produkti Mund te Personalizohet Sipas Kerkesave Tuaja

Produkte të ngjashme