Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Kajak Transparent

$250$500

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Kajak transparent per 2 persona eshte nje kajak turne me fryrje qe ben te mundur lundrim te qete dhe  gjithashtu komod. Fale formes se tij te ngushte dhe te gjate, eshte e lehte, e shpejte dhe e shkathet. Trupi i sapo ndertuar eshte nje hapesire ​​e rrumbullaket e rrafshuar ne mes me nje vije te gjate uji. Si rezultat, pavaresisht nga gjeresia e tij prej 68 cm, ju mund te filloni shpejt pa pasur nevoje te hiqni dore nga stabiliteti. Eshte e krahasueshme me perqafimin fitues, vetem se ka shume me teper veçori. Hapjet e dites jane ovale, duke e bere shume me te lehte ruajtjen e bagazheve. E vecanta e ketij kajak transparent eshte transparenca qe te jep ky kajak kur je duke lundruar , qe e bene lundrimin tuaj akoma me fantastik . Ky kajak eshte i certifikuar nga SGS.

Karakteristikat

Materiali: Polycarbonate
Ngjyra: Transparent
Kapaciteti: 2 persona
Permasat: 3.38*0.93*0.35
Certifikimi: SGS

Produkte të ngjashme