Gira Gjashkendeshe

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email

Gira gjashkendeshe te perbera me material hekur dhe te mbuluara me veshje gome. Permasat e ketyre girave jane sipas deshires , ndersa pesha varjon nga 1 deri ne 50kg. Keto gira vijne me ngjyra sipas deshires tuaj. Duke mos harruar qe mund ta personalizoni duke vendosur logon tuaj.

Karakteristikat

Materiali: Hekur + Veshje Gome
Veçori: Ekologjike
Permasat: Sipas Deshires
Pesha: 1 deri ne 50 Kg
Logo: E Personalizuar
Ngjyra: E Zeze, ose e Personalizuar

Produkte të ngjashme