Cader Kampingu

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Cader kampingu qe mund ta perdorni per nje aventur te paharrueshme. E pershtatshme per te gjithe aventurieret dhe te apasionuarit pas natyres . Montohet dhe cmontohet lehteisht. Materiali eshte poliester e cila e bene kete cader kampingu shume elastike. Pjesa ne te cilin futesh na cader hapet dhe mbyllet me zinxhir dhe mbrohet nga nje pjese rrjete e cila mundeson edhe ajrimin dhe pengon futjen e insekteve. Permasat e tyre jane te ndryshme dhe ngjyrat jane sipas deshires tuaj. Duke mos harruar qe mund ta personalizoni duke vendosur logon tuaj.

Karakteristikat

Materiali: Poliester
Ngjyra: Të Ndryshme
Përdorimi: 3 Stinë
Struktura: 1 Dhomë
Përmasat: 203 x 198x 119 e Përshtatshme për 3-4 Persona
Logo: Mund të Përsonalizohet

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cader Kampingu”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte të ngjashme