Shtrese Gome

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Shtrese gome per palestra dhe per ambiente te ndryshme. Mund te perdoret per ambiente te brendshme e te jashtme. Shumellojshmeri modelesh dhe ngjyrash. Material gomine qe garanton jetegjatesi te larte. Trashesia e kesaj shtrese gome varion ne 3 deri ne 12mm.

Karakteristikat:

Materiali: Gomine
Përmasat: 5m-50m (sipas nevojës)
Modeli: Opsional
Trashesia: 3-12mm
Ngjyra: Opsional
Garanci : 5 vite
Materiali i Paketimit: Drru ose Karton
Stili: Modern, Klasik ose Opsional
Veçori: Me Kënd të Modifikueshëm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shtrese Gome”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte të ngjashme