Kettlebell

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Kettlebell eshte e ndertuar me material prej celiku . Eshte nje paisje mjafte e pershtatshme per ushtrime te ndryshme . Mund te perdoret si jashte gjithashtu dhe brenda . Pesha e kesaj kettlebell eshte e ndryshme . Kjo kettlebell vjen tek ju me ngjyra sipas deshires tuaj. Ju mundesojme personalizimin e ketij produkti me logon tuaj te biznesit.

Karakteristikat

Perdorimi: Ushtrime Fizike, Palester, Ushtrime Crossfit
Peshat: 4kg, 6kg, 8kg, 10kg, 12 kg, 14kg, 16kg, 20kg, 24kg, 28kg, 32kg- 50kg
Ngjyra: E Zezë me Unazë ngjyra të Ndryshme për të bërë Dallim në Distancë
Logo: E Personalizuar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kettlebell”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte të ngjashme