Cadra Parkimi me Skelet Alumini

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Cadra parkimi me skelet alumini te ndertuara me nje dizajn modern. Eshte shume e thjesht montimi i tyre. Vijne me permasa te ndryshme , gjithashtu me ngjyra sipas deshires tuaj. Cadra parkimi me skelet alumini kane nje trashesi 3.3 deri ne 4.5 mm dhe nuk lejojne deperitimin e ujit.

Karakteristika

Materiali: Alumin

Permasa: Te ndryshme

Trashesia: 3.3mm – 4.5mm

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme