Lavazh Automatik

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Lavazh automatik vjen tek ju me standardin me te larte qe bene te mundur  larjen e makinave pa prekje. Teknologjia smart 360 grade mundeson qe sistemi i larjes se makinave te jete i pergjegjshem ndaj kushteve dinamike ne zonen e larjes dhe e lejon ate te “mendoje per veten”, duke rritur kohen dhe duke optimizuar procesin e larjes. Shpejtesi shume me te larta te larjes çojne ne rritje te xhiros se automjetit dhe linja me te shkurtra qe do t’i bejne klientet tuaj te lumtur. Dizajni i thjeshtuar i makines dhe perdorimi me i ulet i energjise dhe sherbimeve zvogelojne kostot e funksionimit duke çuar ne nje operacion me fitimprures te larjes se makinave. Lavazh automatik vjen tek ju e certifikuar nga CE, gjithashtu dhe nga ISO.

Karakteristika

Materiali: Celik , Alumin

Madhesia: Te ndryshme

Fuqia: 40.5kw

Tensioni: 380V

Pesha: 3300 kg

Presioni i shpelarjes se ujit: 100 kg/cm

Certifikimi: CE, ISO

Origjina: Kine

Logo: E Personalizuar

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme