Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Makineri Shitese

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Makineri shitese mjafte praktike. Te ndertuara me material alumini, gjithashtu dhe xham ne pjesen e pare te saj qe do ju sherbej per shikimin e produktit qe ka brenda makineria. Keto makineri vijn ne permasa te ndryshme sipas deshires tuaj. Kane nje konsum te ulet te energjis elektrike. Makineri shitese jane te certifikuara nga  CE, FCC, CB.

Karakteristika

Materiali: Alumin, Xham

Permasa: Te ndryshme

Fuqia: 110 – 220 V

Pesha: 245 – 350 kg

Certifikimi: CE, FCC, CB

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme