Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Poltrone Dentare

$600$5550

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Poltrone dentare eshte nje lloj poltroni portative, eshte pajisja ideale klinike per dentistet, klinikat individuale, si te qendrueshme, te lehta, fleksibel dhe me te perballueshme, por edhe per te arritur efektin perkates te poltroneve tjeter dentare. Modeli i sherbimit eshte nje lloj poltroni dentare per perdorim mjekesor, struktura e tij kryesore ishte koka, pjesa e pasme e nje poltroni, mbeshtetese krahu dhe pajisje te modifikuara, zgjidh kryesisht ngritjen mekanike manuale te poltronit dentare , lartesia fikse e sediljes mund te rregullohet brenda nje diapazoni te caktuar. Korniza e poltronit me sistem kontrolli te sinkronizuar. Tub i dores me funksion ngrohje. 6 llamba LED drite dentare me sensor (ekrani dixhital i ndriçimit, rregullimi i temperatures se ngjyrave dhe funksioni kunder kurimit). Modeli i azhurnimit: llambe pa hije, monitor EKG, kamera me goje (pjese opsionale). Lekure e importuar nga SHBA. Sirtari i instrumenteve, karriga ndihmese, drita e funksionimit dentare led te gjitha mund te rrotullohen per 180 grade. Shume i pershtatshem per mjeket te operojne me duart e tyre te majta ose te djathta. Poltroni i pacientit mund te rrotullohet 30 grade.

Karakteristikat

Materiali: Akrilik, Metal, Plastik, Çelik

Burimi i energjise: Elektricitet

Certifikata: CE, ISO

Pesha: 250KG

Madhesia: 1150*950*1160mm

Tensioni i energjise: 220/110V  50/60HZ

Tensioni i motorit: 24V

Presioni i ajrit: 0.5MPa-0.8MPa

Presioni i ujit: 0.2MPa-0.4MPa

Katedra e pacientit ne sfond: 75 °- 180 °

Origjina: Kine

Logo: E Personalizuar

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme