Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Kajak Peshkimi

$125$850

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Kajak peshkimi me hapsiren e tij ekstra te gjere ofron qendrueshmeri te pakrahasueshme per peshkataret. Ajo ka te gjitha tiparet qe kerkojne peshkataret, si mbajtes shtese te shufrave, hapesire ​​te madhe, kapese te lehta per t’u arritur perpara dhe mbrapa dhe shume me teper. Ai gjurmon shume mire, siguron stabilitet dhe e ben pothuajse te pamundur permbysjen. Eshte nje kajak i madh i qendrueshem per peshkim ose perdorim rekreativ. Ky kajak peshkimi me 2 mbajtese shufrash fikse pas sediljes. Sistemi hekurudhor rreshqites ne secilen ane ju lejon te rregulloni pozicionin e 2 mbajtesve te shufrave shtese te rregullueshem. Se fundi, nje alumin prej 2 pjesesh perfshihet me nje mbajtese vozisje, duke i mbajtur duart tuaja te lira ne menyre qe te perqendroheni ne peshkim. Zone e madhe e magazinimit te pasme dhe dy ndarje magazinimi te mbyllura. Kubatura garanton qe ju mund te qendroni ne kajak ne çdo pozicion gjate peshkimit.

Karakteristikat:

Materiali: Plastik

Madhesia (gjatesia*gjeresia):  4m – 87cm

Thellesi: 23cm

Pesha: 36 KG

Pesha maksimale e ngarkimit: 250 kg

Kapaciteti (Personi): 1 Persona

Origjina: Kine

Certifikimi: CE

Logo: E Personalizuar

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme