Helikopter Betoni

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Helikopter betoni eshte i bere nga nje  sistemi i drejtimit me dy shkopinj, me shume drejtime, siguron kontroll te sakte dhe manovrim te plote. Thikat jo-mbivendosese te modalitetit te dyfishte qe sigurojne nje perfundim te vazhdueshem te lemuar ndersa disqet notues me kapesen ose pjaten e diskut. Asamblete e pllakave te merimanges te perpunuara me perpikeri te sakta sigurojne ekuiliber te jashtezakonshem dhe jete te gjate. Helikopter betoni perdoret kryesisht per ngjeshjen, rrafshimin, lustrimin e tokes prej betoni. Perdoret gjeresisht ne terren betoni, aeroport, lendine dhe dysheme me standard te larte. Ideale per te bere malle ne siperfaqe te medha te jashtme si te brendshme. Helikopter betoni eshte e certifikuar nga CE/ ISO. Vjen tek ju me nje sere ngjyrash te personalizuar dhe me modele te ndryshme. Burimi I energjise I ketij produkti eshte benzine dhe pesha e tij eshte 2600 kg.  Paketimi i ketij produkti eshte prej druri.

Karakteristikat:

Perberesit kryesore: Motori, Thike çeliku

Dimensioni (Lartesi* Gjersi* Gjatesi): 1900m* 1000m* 1070m

Madhesia e tehut: 300*150mm

Diametri i punes: 920 mm

Burimi i energjise: Benzine

Fuqia: 24HP

Tensioni: 220V 380V

Pesha: 2600 kg

Modele : Te ndryshme

Vendi i origjines: Kine

Certifikimi: ISO/CE

Ngjyre: E personalizuar

Paketimi: Dru

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Helikopter Betoni”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte të ngjashme