Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Makineri Qendisje

$390$4800

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Makineri qendisje me 1 koke dhe 12 gjilpera per secilin koke. Makineria ka kapacitet te punoje 24 ore cdo dite. Pajisje teknologjike se fundit me te gjitha standartet. Me monitor programimi per te lehtesuar punen dhe me program te instaluar extra I cili vjen bashke me pajisjen. Pajisja eshte totalisht dixhitale. Pajisja eshte e pershtatshme per cdo lloj industrie prodhuese dhe lehteson maksimalisht procesin e punes. Pesha aktuale e kesaj makineri qendisje eshte 130kg. Vjen tek ju me permasa te ndryshme dhe me ngjyra sipas deshires tuaj. Ky produket eshte i certifikuar nga CE gjithashtu dhe nga ISO.

Karakteristikat

Pesha: 130 Kg
Permasat e Perdorimit: 780*680*800
Vendi i Origjines: Kine
Aplikimi: Industrial
Gjendja: E Re
Ngjyra: Sipas Deshires
Shpejtesia: 1200rpm
Operimi: I Kompjuterizuar
Kompjuteri: Dahao A15
Gjuhet: 12
Çertifikimi: CE, ISO9001
Zona e Qendisjes: E Personalizuar
Veçori: 1 Koke, 12 Gjilpera

Produkte të ngjashme