Makineri Lazeri

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Makineri lazeri integron levizjen me te re mekanike te drites. Me saktesi te larte dhe me shpejtesi te larte. Ky lazer eshte i pajisur me nje tub ftohes me uje, motore te larte, bord me kontroll te cilesise se fundit. Ai perdor nje port USB dhe keshtu mund te lidhet me laptopin ose desktopin tuaj. Sistemi i kontrollit DSP mund te siguroj qe detyra e prerjes se gdhendjes te perfundoje shpejt. Makineri lazeri eshte e pershtatshme per materiale te ndryshme, te tilla si cope bambuje, derrasa me dy ngjyra, gure, brire, lekure, kristal, dru, plastike organike, leter. Makineri lazeri eshte e certifikuar nga CE, ISO.

Karakteristikat

Materiali : Celik

Permasat: Te ndryshme

Shpejtesia e gdhendjes: 0-24000mm/min

Pesha : 50 KG – 380 KG

Fuqia: 110V/60HZ – 220V/50HZ

Vendi i origjines: Kine

Certifikimi: CE, ISO

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme