Mini Helikopter Betoni

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Mini helikopter betoni perdoret kryesisht per ngjeshjen, rrafshimin, lustrimin e tokes prej betoni. Siperfaqja e betonit do te jete e lemuar pas punes, shkalla e ngjeshjes se siperfaqes se ndertimit eshte permiresuar shume. Ky mini helikopter betoni ka aftesi te ngjashme me nje helikopter betoni standart , ndersa jane gjithashtu ne gjendje te punojne ne hapesira te vogla. Perdoret gjeresisht ne terren betoni, aeroport, lendine dhe dysheme me standard te larte. Ideale per te bere malle ne siperfaqe te vogla te jashtme si te brendshme. Keto mistri te energjise jane ideale per te arritur nje perfundim profesional ne pllakat e betonit. E disponueshme ne nje sere madhesish 600mm deri ne 1000mm ,ka nje makine qe i pershtatet te gjitheve. Mini helikopter betoni eshte e certifikuar nga CE/ ISO. Vjen tek ju me nje sere ngjyrash te personalizuar dhe me modele te ndryshme. Burimi I energjise I ketij produkti eshte benzine dhe pesha e tij eshte 75kg – 110 kg.  Paketimi i ketij produkti eshte prej druri.

Karakteristikat:

Perberesit kryesore: Motori, Thike çeliku

Dimensioni (Lartesi*Gjersi*Gjatesi): 1500*900*600mm

Madhesia e tehut: 350*150mm

Diametri i punes: 600mm – 1000mm

Burimi i energjise: Benzine

Fuqia: 5.5HP – 6.5HP

Tensioni: 220V – 380V

Pesha: 75kg – 110 kg

Modele : Te ndryshme

Vendi i origjines: Kine

Certifikimi: ISO/CE

Ngjyre: E personalizuar

Paketimi: Dru

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mini Helikopter Betoni”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte të ngjashme