Pllaka Peshash

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email

Pllaka peshash per palester. Te ndertuara me nje material shume rezistent ndaj goditjeve ne toke. Pllaka peshash vjen tek ju me permasa te ndryshe dhe me pesha te ndryshme .

Karakteristikat

Materiali: Gome
Pesha: Te Ndryshme
Aplikimi: Salla Force, Palestra, Peshngritje
Ngjyra: E Zeze, te Ndryshme
Logo: Personalizohet

Produkte të ngjashme