Lojra Uji

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Lojra uji jane te ndertuara me materiale me cilesi te larte qe rezistojne ndaj goditjeve. Eshte perdorur teknologji te perparuar te perpunimit, te gjitha skajet dhe qoshet perpunohen me kujdes, keshtu qe nuk do te kete demtime, dhe eshte gjithashtu miqesore per njerzit . Struktura e ketyre lojra uji eshte perdorur plastike te cilesi te larte per ta bere ate me te qendrueshem dhe me te sigurt. Mund te personalizohet gjithashtu sipas kerkesave te klienteve te ndryshem. Keto lojra uji te japin mundesin qe ta shijoni lirine dhe gjithashtu te argetoheni.

Karakteristika

Materiali: Plastik

Permasa: Te ndryshme

Certifikimi: CE, EN

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Logo: E personalizuar

Produkte të ngjashme