Litar Palestre

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email

Litar palestre  te ndertuara me nje material shume te forte sic eshte fiber jute. Me kete litar ju mund te ushtroheni kudo , dhe eshte shume efektiv per renien e peshes tua trupore. Litar palestre vjen tek ju me permasa te ndryshe dhe me ngjyra sipas deshires tuaj  .

Karakteristikat

Materiali: Fiber Jute
Permasat: 45mm*9m
Paketimi: Kuti
Ngjyra: E Verdhe, E Bardhe, E Zeze

Produkte të ngjashme