Makineri Prodhim (Qeseve prej Letre)

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Makineri prodhim (qeseve prej letre) eshte nder sektoret qe po lulezojne ne vend. Shumica.al eshte nje nga kompanite me rritjen me te shpejte dhe pioniere e angazhuar ne prodhimin e games se gjere te makinave te printimit dhe paketimit. Ne kemi objektin me te sofistikuar dhe modern te prodhimit te pajisur me teknologjine me te fundit. Per shkak te perdorimit te teknologjise se perparuar dhe perdorimit te materialit me cilësi te mire, ne jemi ne gjendje me makineri prodhim (qeseve prej letre) te prodhojme produkte me cilesi te shkelqyeshme. Funksionon me shpejtesine 0 deri ne 180 cope ne minute, dhe ndertimi i saj i forte siguron perdorim te gjate te jetes, me me pak mirembajtje. Ne kemi fabriken me te avancuar te prodhimit te pajisur me makina dhe pajisje te fundit qe luajne nje rol shume vendimtar ne arritjen e ekonomive te shkalleve. Ky produkt eshte i certifikuar nga CE/ ISO.

Karakteristikat

Materiali : Celik inox , Plastik

Tensioni: 220V /440V

Vendi i origjines: Indi

Certifikimi: CE/ ISO

Permasa (e gjate * Gjeresia * E larte): 4500* 2400* 1950

Pesha: 2500 kg

Shpejtesi maksimale: 180 copë/min

Burimi i energjise: Elektrike

Modele: Te ndryshme

Paketimi: Plastike, Dru

Ngjyre: E personalizuar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Makineri Prodhim (Qeseve prej Letre)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte të ngjashme